Nešto veliko se sprema u septembru 2015

Posted: 27. August 2015. in svetski poredak

theend

Kreatori tzv. Novog Svetskog poretka izgleda spremaju nešto krupno za septembar ove godine. Postoje mnoge stvari koje ukazuju na to i ovde ćemo nabrojati neke.  Dosta  tih stvari je povezano sa jevrejskim verovanjima što ne čudi s obzirom da su moćnici koji pokušavaju da uspostave svetsku vladavinu – Rotšildi, Rokfeleri i ostali – sledbenici okultnih učenja kabale, talmuda i ostalih vidova jevrejskog misticizma i magije. Kada oni odluče da učine nešto veliko uvek je to u skladu sa mistikom kabale i jevrejskog kalendara.

1. Rabin Kaim Kanievski

Veoma poštovani Rabin Kaim Kanievski, vodeći autoritet u zvaničnom ortodoksnom judaizmu je nedavno uputio jasnu i nedvosmislenu poruku da je dolazak Mesije blizu. On je apelovao na sve Jevreje da učine „alijah“ (aliyah), što na hebrejskom jeziku znači „uspinjanje“ a odnosi se na selidbu Jevreja iz dijaspore u svetu zemlju Izrael. To se smatra uzvišenim duhovnim činom koji oglašava dolazak Mesije. Rabin Kanievski je stub jevrejske zajednice poznat po svojim autoritativnim knjigama o zakonu Tore. On je u izraelskom gradu Bnei Brak pažljivo pročitao proglas i naložio da se on pošalje svim jevrejima koji žive izvan Izraela da bise vratili u zemlju svojih predaka.

rabbi-chaim-kanievsky

Kada su ga upitali za vreme Mesijinog dolaska, rabin Kanievski je odgovorio: „Na kraju godine Šabata.“ Godina Šabata je svaka sedma godina u jevrejskom kalendaru. Ova godina je godina Šabata i završiće se 29. dana meseca elula što je po gregorijanskom  kalendaru subota 12. septembar. Prihvatajući njegov poziv, Jevreji u francuskoj su već počeli selidbu u Izrael. Članak na izraelskom sajtu: klikni ovde

2. Roš Hašana

rosh-hashanah

Roš Hašana je jevrejska nova godina ili Praznik Truba. Praznici stvaranja Adama i Eve biće obeleženi u septembru – 13. septembar je posvećen Evi a 15. septembar Adamu. Informacije:  klikni ovde

3. Anno Lucis

Godina Svetlosti. Masonerija koristi kalendar tako što dodaje 4000 godina na zvanični gregorijanski kalendar ugledajući se na jevrejski kalendar koji broji godine od stvaranja sveta. Na primer, 2015. leto Gospodnje (Ano Domini) postaje 6015. leto svetlosti (Anno Lucis). Očigledno je da masoni odbacuju Gospoda Isusa Hrista pa uz godinu dodaju latinsku reč lucis koja označava svetlost i podseća ih na njihovog gospodara Lucifera, tj. sotonu. Po ovom računanju vremena godina počinje u septembru, odmah posle gore navedenog jevrejskog Praznika Truba. Informacije: klikni ovde

4. Rezolucija Ujedinjenih Nacija

Rezolucija UN o proglašenju Palestine za državu stupa na snagu 15. septembra.

Informacije:  klikni ovde

5. Jade Helm

Velika vojna vežba „Kormilo od Žada (Jade Helm) koju amerikanci obavljaju na sopstvenoj teritoriji se zvanično završava 15. septembra.

Informacije:   klikni ovde

6. Godina jubileja

U jevrejskom kalendaru, svaka 49-ta godina je „godina jubileja“ u kojoj slave ulazak njihovih predaka u obećanu zemlju. Ova godina jubileja počinje 23. septembra 2015. i to je 70-ta po redu.

Informacije:  klikni ovde

7. Papa u Vašingtonu

Zanimljivo, na početku „godine jubileja“ – 24. septembra ove godine, planirano je da papa Franja bude u Vašingtonu gde treba da prvi put u istoriji održi govor u američkom kongresu. Narednog dana će posetiti ujedinjene nacije gde će se obratiti generalnoj skupštini govoreći o „održivom razvoju“ i donošenju „svetskih zakona“ u vezi zaštite sredine, raspodele dobara i u vezi religije. Posle toga papa će održati misu na trgu Medison Skver. Deset dana pre toga, pevačica Madona će održati koncert na istom tom trgu što nije slučajno jer ta sledbenica magije, kabale i sotone verovatno treba da ritualno pripremi teren za papin nastup. Vidite ovde:   madonin raspored Papin raspored:  klikni ovde

8. Rok od 500 dana

Francuski ministar inostranih poslova i Džon Keri, američki državni sekretar, su zajednički izjavili 13. maja 2014. da imaju 500 dana da spreče „klimatski haos“. Taj rok se završava 25. septembra ove godine.

Info:  klikni ovde

9. Kolaps dolara

Američki analitičari od početka ove godine predviđaju ekonomski kolaps dolara koji će ih zadesiti u septembru ove godine.

Info:  kikni ovde

10. Kineski predsednik u Americi

Baš u to vreme je najavljena poseta kineskog predsednika Zi Čin Pinga americi. Nije određen tačan dan ali je objavljeno da će to biti u septembru.

Info:  klikni ovde

Poseta je u vezi zahteva kine da se uvede nova svetska valuta do kraja oktobra 2015.

Info:  klikni ovde

11. Muslimanska proročanstva

Veliki broj muslimanskih hodža i drugih njihovih vođa predviđaju dolazak Imama Mahdija u septembru ove godine. U muslimanskim proročanstvima, Mahdi je izbavitelj koji će se pojaviti 7, 9 ili 19 godina pre Sudnjeg Dana, postoje razne interpretacije.  Po njihovim verovanjima, on će osloboditi svet od zla. U Ku’ranu ne postoje direktne reči koje govore o njemu ali se spominje u Haditskim spisima koji predstavljaju zapise i predanje o Muhamedovom učenju koji su sakupljeni nakon njegove smrti.

Info:  muslimanska proročanstva i ovde: muslimani očekuju svog mesiju 2015

Šta reći na sve ovo? Izgleda da se zaista nešto veliko sprema kad uzmemo u obzir i postavljanje velike statue đavola jula meseca u američkom gradu Detroitu. Tim činom satanisti pripremaju događaje koji slede  (doček?) i žele da pokažu da satana zvanično preuzima kontrolu nad amerikom a time i nad ostalim zemljama koje su pod njenim uticajem. Izgleda da je Gospod konačno uklonio svoju ruku sa američkog naroda i potpuno ga napustio i prepustio hordama demona.

kapija

Comments are closed.